اخبارپیشنهاد سردبیرسیاست

این خبر به روزرسانی می‌شود/ آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

دقایقی پیش مذاکرات ایران و آمریکا به صورت غیر مستقیم در عمان آغاز شد.

روایت بقائی از آغاز مذاکرات

سخنگوی وزارت خارجه به ارائه جزئیاتی از آغاز گفت‌وگوهای غیر مستقیم ایران و آمریکا پرداخت.

«اسماعیل بقائی» در پیامی در شبکه ایکس نوشت: گفت‌وگوهای غیرمستقیم دکتر عراقچی وزیر امور خارجه و استیو ویتکاف، نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه با وساطت بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان آغاز شد. این گفت‌وگوها در محل پیش‌بینی‌شده توسط میزبان عمانی، با استقرار نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در سالن‌های مجزا انجام می‌شود و طرفین نقطه‌نظرات و مواضع خود را از طریق وزیر امور خارجه عمان به یکدیگر منتقل می‌کنند./ تسنیم

شروع گفتگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا در موضوعات رفع تحریم‌ها و هسته‌ای

گفتگوهای غیرمستقیم سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و استیو ویتکوف نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه دقایقی قبل با وساطت بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان آغاز شد./ ایسنا

رویترز: مذاکرات ایران و آمریکا با هدف کاهش تنش و تبادل زندانیان است

رویترز به نقل از یک منبع عمانی مدعی شد: مذاکرات ایران و آمریکا با هدف کاهش تنش و تبادل زندانیان است.

هدف مذاکرات ایران و آمریکا کاهش تحریم‎ها در ازای محدود کردن برنامه هسته‎ای ایران است./ جماران

واکنش سخنگوی دولت به آغاز مذاکرات ایران و امریکا

مهاجرانی سخنگوی دولت در شبکه ایکس نوشت: مذاکره مطلوب ایران یعنی گفت‌وگوی دقیق، بدون هیاهو. هر پیام، اول مکتوب و روشن؛ بدون نمایش، بدون حاشیه.

این کار راه روایت سازی غیرمستند را برای مخالفان مذاکرات متوقف می کند. ایران قالب مذاکره را خودش انتخاب کرده؛ این یعنی عقلانیت دیپلماتیک برای امروز./ ایرنا

عزیمت هیئت ایرانی به سمت محل گفتگوهای غیرمستقیم

روایت رئیس کمیسیون امنیت ملی از پذیرش شرایط ایران قبل از مذاکرات عمان

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: آمریکا خواهان مذاکره مستقیم با ایران بود که ایران پیشنهاد مذاکره غیرمستقیم را داد. همچنین آن‌ها امارات را به عنوان محل مذاکرات پیشنهاد کردند که ما نپذیرفتیم و عمان را انتخاب کردیم.

ابراهیم عزیزی در برنامه‌ای تلویزیونی با اشاره به مذاکرات عمان گفت: آمریکا از یک طرف فشار و تهدید و از یک طرف دعوت به مذاکره می کند که این سیاست‌ها تاثیری در رویکرد ایران اسلامی ندارد.

وی با بیان اینکه موضوع سلاح هسته‌ای بهانه است، گفت که سلاح هسته‌ای در دکترین دفاعی ایران قرار ندارد منتها آن‌ها برای اجماع سازی و انجام رفتارهای ضدانسانی و ضدبشری از این الفاظ و موضوعات استفاده می کنند آن هم در شرایطی که تمام دنیا و آژانس می‌داند که ایران ظرفیت و دانش آن را دارد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: امیدوارم دشمنان ملت ایران به ویژه آمریکایی‌ها به این باور رسیده باشند که باید همیشه با مردم ایران مبتنی بر ادبیات منطبق با شأن مردم ما صحبت کرده و ادبیات تهدیدآمیز نداشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه فشار بر ملت و ارکان نظام اسلامی تاثیری ندارد، گفت: ما با منطق و عقلانیت درباره همه مسائل برخورد می‌کنیم که نظام اسلامی این روند را در تمامی مراحل پیش برده و با همین چارچوب هم ادامه می‌دهد.

عزیزی درباره دلیل اصرار ایران به مذاکره غیرمستقیم،‌ گفت: این موضوع به سابقه بد آمریکایی‌ها برمی‌گردد؛ ما در طول حیات طیبه انقلاب اسلامی به دلیل گفتمان قوی، جهان‌پسند و منطبق بر چارچوب و اندیشه‌های رشد یافته، از مذاکره هراس نداشتیم و در مواردی همچون لانه جاسوسی، قطعنامه ۵۸۹ و برجام نیز مذاکره کردیم. اکنون نیز جمهوری اسلامی بعد از بررسی دیدگاه های مختلف و با توجه و تامل به تمام ابعاد، موضوع مذاکره را با شیوه غیرمستقیم پذیرفت.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اضافه کرد: آمریکایی ها اصرارهای فراوان به ایران برای مذاکره داشتند. چند خواسته آن‌ها در همان ابتدای بحث بی‌نتیجه ماند. آن‌ها خیلی اصرار داشتند که مذاکرات مستقیم باشد اما جمهوری اسلامی گفت که حاضر به مذاکرات غیرمستقیم است و اکنون بنا شده که مذاکرات غیر مستقیم باشد.

وی افزود: آمریکایی ها اصرار داشتند که مذکرات در کشوری همچون امارات و برخی دیگر از کشورها انجام شود که جمهوری اسلامی پیشنهاد عمان را داد لذا به برکت اندیشه‌های بلند و عقبه خوب و اتکا به ملت بزرگ، در این مرحله ما نه تنها مخلوق شرایط آمریکایی‌ها نشدیم بلکه خالق شرایطی هسیتم که خودمان دنبال کردیم./ ایسنا

توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره جزئیات شروع مذاکرات ایران و آمریکا

بقایی سخنگوی وزارت خارجه :گفتگوهای غیرمستقیم بین جمهوری اسلامی و آمریکا حدود ساعت 15:20 دقیقه شروع شده است با وساطت وزیر خارجه عمان.

قبل از اینکه این گفتگوها شروع شود در بدو ورود نشستی را با وزیر خارجه عمان آقای عراقچی داشتند و در آن جلسه درباره نحوه انجام کار و پیش بینی‌هایی که میزبان عمانی برای انجام این مذاکرات انجام دادند تبادل نظر کردند.

بقائی: تامین منافع ملی؛ تنها هدف ایران در مذاکرات/ مردم به خبرسازی‌ها توجه نکنند

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: هدف جمهوری اسلامی ایران مشخص است، ما یک هدف بیشتر نداریم و آن تامین منافع ملی ایران است. ما یک فرصت واقعی و صادقانه به دیپلماسی می‌دهیم تا با گفت‌وگو بتوانیم موضوع هسته‌ای را و رفع تحریم‌ها را پیش ببریم.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی ایرنا، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه در حاشیه دور جدید مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا در عمان گفت: گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین جمهوری اسلامی ایران و آمریکا به ریاست آقای دکتر عراقچی و استیو ویتکاف، نماینده ویژه آمریکا حدود ساعت ۱۵:۲۰ دقیقه به وقت عمان و با وساطت وزیر امور خارجه این کشور آغاز شده است.

وی ادامه داد: آقای دکتر عراقچی بیش از آغاز این مذاکرات و در بدو ورود، نشستی را با وزیر امور خارجه عمان داشتند و در خصوص نحوه انجام کار و پیش‌بینی‌هایی که میزبان عمانی انجام داده، تبادل نظر کردند. از این فرصت برای تسلیم مجموعه ای از نقطه نظرات و پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران به طرف آمریکایی استفاده شد و همانطور که گفتم حدود یک ساعت است که گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین دوطرف شروع شده است.

هدف جمهوری اسلامی ایران مشخص است، ما یک هدف بیشتر نداریم و آن تامین منافع ملی ایران است. ما یک فرصت واقعی و صادقانه به دیپلماسی می‌دهیم تا با گفت‌وگو بتوانیم موضوع هسته‌ای را و رفع تحریم‌ها را پیش ببریم.

ما یک هدف بیشتر نداریم و آن تامین منافع ملی ایران است

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص هدف ایران از این گفت‌وگوها و همچنین در واکنش به فضاسازی‌های رسانه‌ای به ویژه رویترز گفت: هدف جمهوری اسلامی ایران مشخص است، ما یک هدف بیشتر نداریم و آن تامین منافع ملی ایران است. ما یک فرصت واقعی و صادقانه به دیپلماسی می‌دهیم تا با گفت‌وگو بتوانیم موضوع هسته‌ای را و رفع تحریم‌ها را پیش ببریم.

ایران به دیپلماسی در عمل پایبند است

بقائی با تاکید بر اینکه ایران در این چند دهه از عمر خودش ثابت کرده که به دیپلماسی در عمل پایبند است، خاطرنشان کرد: در موضوع هسته‌ای، در این دو دهه این موضوع را به خوبی اثبات کرده است. همه سوابق را می‌دانند. این گفت‌وگوها نشانگر عزم ایران برای تامین منافع ملی مردم ایران با ابزار دیپلماسی است. آزمونی است که طرف مقابل جدیت خودش را نشان دهد و از این جهت امروز، یک روز مهم و تعیین کننده است و باید این رویکرد مسئولانه و سازنده جمهوری اسلامی ایران قدر دانسته شود.

رویترز سابقه طولانی در خبرسازی و تهیه گزارش‌های گمراه کننده دارد

وی افزود: ما با این حاشیه‌سازی‌ها ناآشنا نیستیم؛ هم به جهت جایگاه جمهوری اسلامی ایران و هم به دلیل منافع متعارضی که در رابطه با هرگونه تعاملی در رابطه با مباحث مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران میان بازیگران مختلف وجود دارد، این حاشیه سازی‌ها که عمدتا با اشاره به منابع آگاه یا مقام نزدیک به مذاکرات صورت میگیرد و اخیرا دیدم به مقامات عمانی اشاره شده است، به هیچ عنوان صحت ندارد. مقامات عمانی وظایف خودشان را در این زمینه میدانند و از گذشته حرفه ای عمل کرده‌اند. بنابراین همه این اشاراتی که شده از جمله توسط رویترز که متاسفانه سابقه طولانی در خبرسازی و تهیه گزارش‌های گمراه کننده دارد که هیچ مبنایی ندارد.

انتظار نداریم که این دور از مذاکرات طولانی باشد

بقائی در خصوص پیش بینی مدت زمان این مذاکرات نیز گفت: این یک شروع است، بنابراین طبیعی است که در این مرحله طرفین مواضع مبنایی خودشان را در اختیار همدیگر قرار بدهند از طریق واسطه عمانی لذا خیلی انتظار نداریم که این دور از مذاکرات طولانی باشد.

سقوط قیمت طلا، دلار و سکه؛ سیگنال مذاکرات ایران و آمریکا به بازار رسید

دلار در بازار تهران با افت قیمت، معاملات امروز را در کریدور نهم آغاز کرد و به سمت پایین‌ترین سطح خود در این کریدور حرکت کرد. این کاهش قیمت به دلیل نوسانات بازارهای جهانی و تاثیرات مذاکرات سیاسی ایران و آمریکا در عمان اتفاق افتاد. در عین حال، قیمت طلا و سکه نیز در پی همین تحولات نزولی شد و بازارهای داخلی تحت تاثیر اخبار سیاسی و اقتصادی قرار گرفت.

بازارهای مالی اولین روز هفته را با نوسانات قابل توجهی آغاز کردند. قیمت دلار در بازار تهران با کاهش بیش از دو هزار تومانی وارد کریدور نهم شد و به پایین‌ترین حد خود در سال 1404 رسید. این کاهش قیمت ادامه یافت و دلار در کانال هشتم معامله گردید. بازار به شدت تحت تاثیر مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان قرار دارد که هنوز نتیجه‌ای قطعی نداشته و باعث ایجاد جو انتظاری در میان فعالان بازار شده است. در کنار دلار، قیمت طلا و سکه نیز به دلیل همین تحولات سیاسی، کاهش یافت و در سطح پایین‌ترین قیمت‌های سال قرار گرفت.

در شروع معاملات روز شنبه، قیمت دلار با کاهش بیش از دو هزار تومانی در کریدور نهم بازگشایی شد. این کاهش ادامه یافت و دلار در کانال هشتم این کریدور معامله گردید. معامله‌گران بازار به عدم تقاضای جدی برای دلار اشاره می‌کنند و علت اصلی این رکود را مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان می‌دانند که به نظر می‌رسد تاثیر زیادی بر جو بازارهای مالی گذاشته است.

قیمت دلار و درهم در کمتین قیمت سال 1404

با این حال، قیمت دلار تهران معاملات امروز را بدون تغییر نسبت به روز گذشته در پله چهارم کانال نهم کریدور نهم بازگشایی کرد و با نوسان مثبت به کانال دوم کریدور دهم رفت و تا پله اول این کانال افزایش یافت و سپس با تغییر روند و نوسان منفی تا پله هفتم کف کریدور دهم پایین آمد. دلار در زمان نگارش این گزارش در پله نهم کف کریدور دهم در معامله بود.

براساس پیگیری اقتصادنیوز از معامله‌گران فنی، محدوده حمایت مهم دلار تهران ابتدا در کف کانال ششم از کریدور نهم و سپس در کف کریدور هشتم قرار دارد و در صورتی که قیمت دلار پایین تر از این مرزهای حمایتی تثبیت دهد احتمال کاهش بیشتر وجود دارد و در مقابل مرز مقاومت اول در میانه کانال نهم کریدور نهم و سپس در میانه کف کریدور دهم قرار دارد.

با توجه به وضعیت حساس بازار پیش از مذاکرات شنبه و تاثیرگذاری اخبار سیاسی بر روند قیمت‌ها، فاز انتظاری معامله‌گران ممکن است منجر به نوسانات محدود در بازه فعلی شود؛ اما در صورت صدور سیگنال‌های سیاسی قوی (چه مثبت یا منفی)، بازار می‌تواند به‌سرعت از این محدوده عبور کند و وارد فاز جدیدی از تحرکات قیمتی شود.

قیمت دلار هرات هم معاملات امروز را با نوسان منفی 250 تومانی در پله چهارم کانال هشتم کریدور نهم بازگشایی کرد و با نوسان منفی دو گانال کاهش یافت و تا پله هفتم کانال ششم کریدور نهم کاهش یافت و سپس با تغییر روند و نوسان مثبت تا پله دوم کانال هشتم کریدور نهم افزایش یافت. قیمت دلار هرات بار دیگر با نوسان منفی تا پله هفتم کانال ششم این کریدور نزولی شد.

درهم امارات هم با گپ منفی 800 تومانی یک کانال پایین‌تر و در سطح 26 هزار و 900 تومان استارت زد و با کاهش پله به پله تا محدوده 26 هزار و 550 تومان پایین آمد.

فعالان بازار معتقدند، درهم در محدوده 26 هزار و 400 تومان از حمایت قوی برخوردار است و حفظ این محدوده می‌تواند معامله‌گران را به تداوم روند صعودی امیدوار کند. در مقابل از دست رفتن این مرز حمایت، گذر درهم را به کانال‌های کاهشی خواهد انداخت. مرز مقاومت درهم، 27 هزار تومان است که عبور و تثبیت روزانه بالای آن، شانس افزایش قیمت را تقویت خواهد کرد.

از سوی دیگر بازار ارز رسمی هم شاهد کاهش قیمت دلار و افزایش قیمت یورو بود. براساس اعلام مرکز مبادله ایران، دلار 70 هزار و 833 تومان قیمت خورد و نرخ حواله‌ای آن هم بدون تغییر، 68 هزار و 904 تومان نرخ گذاری شد. یورو هم با گپ مثبت سه کانال افزایش یافت و 80 هزار و 237 تومان معامله شد و حواله یورو هم سه کانال بالا رفت و 78 هزار و 51 تومان قیمت خورد. درهم امارات هم در بازار رسمی 19 هزار و 287 تومان نرخ‌گذاری و حواله درهم 18 هزار و 762 تومان معامله شد.

نبرد رمزارزها در مرز روانی؛ بیت‌کوین زیر سایه مقاومت ۸۴ هزار / تتر در کمین جهش ۱۰۰ هزار تومانی

در بازار رمزارزها، بیت‌کوین در معاملات روز جمعه تحت‌تأثیر افزایش تقاضا و بهبود جو روانی بازار، با رشد نسبی همراه شد. قیمت این رمزارز پیشرو در ابتدای روز در محدوده کف کانال 83 هزار دلاری قرار داشت، اما با گذر از سطوح حمایتی کوتاه‌مدت، تا 83 هزار و 930 دلار صعود کرد و در لحظه نگارش این گزارش، در سطح 83 هزار و 510 دلار در حال معامله بود.

افزایش قیمت بیت‌کوین را می‌توان نتیجه ترکیبی از عوامل فنی و بنیادی دانست؛ از یک سو، اصلاح نسبی شاخص دلار و کاهش فشار فروش در بازارهای جهانی دارایی‌های پرریسک، موجب بازگشت بخشی از سرمایه‌ها به سمت رمزارزها شده، و از سوی دیگر، چشم‌انداز مبهم مذاکرات سیاسی و نوسانات در بازارهای مالی سنتی، سرمایه‌گذاران را به سمت دارایی‌های دیجیتال سوق داده است.

به‌گفته تحلیل‌گران فنی، سطح 83 هزار و 900 دلار به‌عنوان مقاومت کلیدی پیش‌روی بیت‌کوین شناخته می‌شود که در صورت عبور و تثبیت بالای آن، اهداف بعدی در محدوده 85 هزار و 500 دلار و سپس 87 هزار و 300 دلار فعال خواهند شد. در مقابل، حمایت‌های فعلی در سطوح 82 هزار و 600 دلار و 81 هزار و 400 دلار قرار دارند. در صورت از دست رفتن این نواحی حمایتی، احتمال عقب‌نشینی تا سطح روانی 80 هزار دلار دور از انتظار نخواهد بود.

از سوی دیگر، بازار تتر نیز در 24 ساعت گذشته شاهد نوسانات مشخصی در باند قیمتی 95 هزار و 700 تومان تا 99 هزار و 500 تومان بوده است. تتر در زمان نگارش این گزارش در حوالی 97 هزار تومان معامله می‌شد. نوسان تتر در بازار ایران اغلب تابعی از نوسانات دلار آزاد و رفتار معامله‌گران نسبت به انتظارات سیاسی است.

با توجه به جو انتظاری حاکم بر بازار ارز داخلی، به‌ویژه در آستانه مذاکرات پیش‌رو میان ایران و ایالات متحده، قیمت تتر در حال حاضر به‌عنوان یکی از ابزارهای سنجش هیجانات دلاری، به‌دقت زیر ذره‌بین فعالان قرار گرفته است.

تحلیل‌گران تکنیکال معتقدند سطح 95 هزار و 500 تومان یک حمایت جدی برای تتر محسوب می‌شود و حفظ این سطح می‌تواند زمینه‌ساز بازگشت قیمت به سمت مقاومت اول در 98 هزار و 800 تومان شود. در صورت شکست این مقاومت، هدف بعدی در محدوده 100 هزار و 500 تومان فعال خواهد شد. در نقطه مقابل، از دست رفتن حمایت اول، تتر را به سمت کف باند حمایتی در 93 هزار تومان سوق می‌دهد.

به‌طور کلی، ادامه مسیر بازار رمزارزها در کوتاه‌مدت، به شدت تحت‌تأثیر داده‌های بیرونی به‌ویژه تحولات سیاسی، نرخ بهره آمریکا، سیاست‌های فدرال رزرو و روند شاخص دلار خواهد بود. در این بین، تحلیل تکنیکال می‌تواند ابزار مناسبی برای رصد رفتارهای لحظه‌ای بازار باشد، اما در شرایط فعلی، هرگونه تصمیم‌گیری بدون در نظر گرفتن فضای کلان اقتصادی و سیاسی، می‌تواند پرریسک باشد.

در بازار طلا و سکه نیز که همزمان با ادامه مذاکرات ایران و آمریکا در جریان است، روند نزولی مشاهده می‌شود. قیمت طلا هر دو روند کاهش و افزایش را تجربه کرد اما نسبت به هفته گذشته نزولی بود و سکه نیز در تمامی قطعات به جز سکه گرمی کاهش قیمت داشت.

کاهش بازار طلا و سکه علی رغم رکوردزنی طلای جهانی

در معاملات روز جمعه، قیمت جهانی هر اونس طلا با جهشی قابل توجه و کم‌سابقه ۲.۱ درصدی به سطح تاریخی ۳۲۴۴.۱۵ دلار رسید؛ سطحی که رکورد پیشین ثبت‌شده در روز پنج‌شنبه را پشت سر گذاشت و زمینه را برای رشد هفتگی بالای ۶ درصد فراهم کرد.

بر اساس تحلیل کارشناسان بازار جهانی، این افزایش کم‌نظیر در بهای طلا، بازتابی از تمایل سرمایه‌گذاران به ترک دارایی‌های پرریسک همچون سهام و رمزارزها و حرکت به‌سوی دارایی‌های امن‌تر و سنتی‌تر چون طلاست؛ به‌ویژه در شرایطی که فضای اقتصادی و سیاسی جهان با تردید و ابهام همراه شده است.

برخی از این تردیدها به موضع‌گیری تازه دونالد ترامپ برمی‌گردد؛ جایی که او سیگنال‌هایی از احتمال تغییر در سیاست‌های تجاری پیشین آمریکا را مخابره کرده است. این تحول، شوک تازه‌ای به بازارهای جهانی وارد کرده و باعث روند خروج گسترده سرمایه از بورس‌های بین‌المللی و بازار اوراق قرضه آمریکا شده است. کاهش محسوس اقبال به اوراق خزانه، حتی این پرسش را پیش کشیده که آیا این ابزار مالی همچنان می‌تواند جایگاه خود را به‌عنوان «پناهگاه امن سرمایه» در دوران بحران حفظ کند یا خیر. در این فضا، طلا بیش از پیش در کانون توجه سرمایه‌گذاران محتاط قرار گرفته است.

قیمت طلای جهانی امروز به دلیل تعطیلات آخر هفته جهانی در سطح 3238 دلار ثابت بود.

پیگیری اقتصادنیوز از تحلیلگران فنی نشان می‌دهد که سطح حمایت طلای جهانی در محدوده 3189 دلار قرار دارد و این فلز گرانبها در صورت حفظ این مرز، می‌تواند به روند صعودی امیدوار باشد. اما در صورت شکستن محدوده یاد شده، عقبگرد قیمت طلا ادامه دارد. در مقابل مرز مقاومت طلای جهانی در محدوده 3245 دلار در نظر گرفته شده است و عبور از این مرز، شانس صعود قیمت را تقویت خواهد کرد.

قیمت طلای آبشده هم امروز در نرخ 32 میلیون و 599 هزار تومان بازگشایی کرد و در ابتدا با افزایش تا سطح 33 میلیون و 950 هزار تومان بالا رفت و سپس با تغییر روند نزولی شد و تا پله ششم این کانال پایین آمد و در لحظه نگارش این گزارش، 32 میلیون و 780 هزار تومان نرخ گذاری شد.

ارزش هر گرم طلای 18 عیار هم امروز، به هفت میلیون و 567 هزار تومان رسید.

تحلیلگران معتقدند در صورت حفظ ناحیه حمایتی 32 میلیون و 500 هزار تومان، احتمال برگشت قیمت به سمت مقاومت اول در سطح 33 میلیون و 300 هزار تومان وجود دارد. با عبور از این سطح، هدف بعدی قیمت می‌تواند مقاومت سنگین 33 میلیون و 900 هزار تومان باشد که امروز نیز مانع ادامه صعود شد.

اما در صورتی که فشار فروش تداوم یابد و حمایت‌های ذکرشده شکسته شوند، سطح 32 میلیون و 200 هزار تومان به‌عنوان حمایت کلیدی بعدی مطرح خواهد بود. تصمیم معامله‌گران در روزهای آینده تا حد زیادی به روند انس جهانی طلا و وضعیت دلار در بازار آزاد بستگی دارد، به‌ویژه با توجه به فضای سیاسی پرتنش و اخبار مرتبط با مذاکرات آتی ایران و آمریکا.

از سوی دیگر، قیمت سکه امامی هم معاملات امروز را با گپ منفی در مرز 91 میلیون تومان آغاز کرد و با کاهش سه کانالی تا کف کانال 88 میلیون تومان عقب‌نشینی کردد و در زمان نگارش این گزارش 88 میلیون و 500 هزار تومان در معامله بود.

نیم سکه و ربع سکه هم با کاهش، به ترتیب 59 میلیون تومان و 30 میلیون و 300 هزار تومان قیمت خوردند و سکه گرمی هم در محدوده 14 میلیون و 700 هزار تومان قیمت گذاری شد.

تحلیلگران بازار سکه بر این باورند که حمایت کلیدی سکه امامی در محدوده 88 میلیون تومان قرار دارد و شکست این سطح حمایتی می‌تواند باعث کاهش قیمت تا مرز 87 میلیون و 500 هزار تومان شود. از سوی دیگر، مقاومت اصلی در محدوده 91 میلیون تومان تا 92 میلیون و 200 هزار تومان قرار گرفته و عبور از این سطح می‌تواند قیمت سکه امامی را به سمت مرز 93 میلیون تومان سوق دهد.

بازار ارز در وضعیت سکون قرار دارد و معامله‌گران می‌گویند که تا نتیجه نهایی مذاکرات ایران و آمریکا مشخص نشود، هیچ‌کس تمایلی به ریسک کردن و سرمایه‌گذاری در این بازار ندارد. هفته گذشته، اخبار مربوط به این مذاکرات باعث افت قابل توجه بازدهی دلار، طلا و سکه شد و حالا که مذاکرات در عمان ادامه دارد، نتیجه آن هنوز نامشخص است. محور مذاکرات به طور عمده حول موضوع تنش‌ها و یا عدم تنش در روابط دو کشور متمرکز است و پیش‌بینی می‌شود که نتیجه آن در ساعات آینده مشخص شود./ اقتصاد نیوز

توضیحات مشاور وزیر خارجه درباره خبرسازی‌های رویترز

فضای مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مثبت است

یک عضو تیم مذاکره کننده‌ هسته‌ای خبر داد: فضای مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مثبت است.

گفت‌وگو‌ها بین ایران و آمریکا ادامه دارد. بعید است مذاکرات به فردا کشیده شود./ تسنیم

خبر منتسب به خبرگزاری عمان درباره حضور دو طرف در یک سالن جعلی است

لحظاتی قبل خبری مبنی بر حضور دو طرف در یک سالن در خبرگزاری عمان اعلام شد که این خبر صحت ندارد./ تسنیم

خبرنگار صداوسیما:‌ حدود ۲ ساعت از گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا می‌گذرد؛ پیش‌بینی می‌شود گفتگوها در ساعات آینده ادامه داشته باشد

عمانی‌ها تلاش می‌کنند تا اجازه ندهند اخبار به راحتی درج پیدا کند و این در حالی است که بسیاری از رسانه‌های غربی به نقل از منابع عمانی برخی اخبار جعلی را منتشر می‌کنند.

یک عضو تیم مذاکره‌کننده ایرانی: روند گفت‌وگوها در مجموع خوب بوده است

یک عضو تیم مذاکره‌کننده ایرانی اعلام کرد که روند گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و عمان تاکنون، در مجموع خوب بوده است.

گفت‌وگوهای غیر مستقیم ایران و عمان در ساعت ۱۵:۲۰ بعد از ظهر امروز (شنبه) به وقت عمان به ریاست «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه و «استیو ویتکاف» مذاکره کننده ارشد آمریکایی در مسقط آغاز شد.

این مذاکرات به صورت غیرمستقیم در جریان است و یک عضو تیم مذاکره کننده ایرانی به خبرنگار ایسنا اعلام کرد که رونده مذاکرات تاکنون در مجموع خوب بوده است.

خبرسازی‌ها در مورد مذاکرات به نقل از منابع عمانی، صحت ندارد

در ساعات اخیر ادعایی مبنی بر اینکه «مذاکرات ایران و عمان مستقیم شده» در برخی از رسانه‌ها منتشر شده که این ادعا صحت ندارد.

برخی از رسانه‌ها روز شنبه به نقل از رسانه‌های عمانی ادعا کردند که مذاکرات ایران و آمریکا در حال حاضر به صورت مستقیم در حال برگزاری است و احتمالاً ۲ هیأت شرکت‌کننده، در پایان این مذاکرات، در ضیافت شام سلطان عمان شرکت خواهند کرد که هر ۲ خبر، خبرسازی است و صحت ندارد.

مقام‌های ایرانی تاکید کرده‌اند که این مذاکرات، غیرمستقیم است./ ایسنا

مذاکرات ایران و آمریکا تمام شد

این دور از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در پایتخت عمان به پایان رسید.

سیدعباس عراقچی و استیو ویتکاف بیش از دو ساعت در سالن‌های مجزا با حضور وزیر خارجه عمان مذاکرات غیرمستقیم را پیش بردند.

این خبر تکمیل می‌شود….

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا